Mazda Euro Service


Met onze vernieuwde Mazda Euro Service bent u een jaar lang verzekerd voor hulp bij pech binnen heel Europa. Verzorgt Mazda periodiek het reguliere fabrieksonderhoud van uw auto, dan blijft deze service* van kracht. In vergelijking met de voorwaarden van andere aanbieders bespaart u hiermee al gauw minimaal € 140,- per jaar.

De Mazda Euro Service is op elk moment van de dag bereikbaar, 7 dagen in de week, door heel Europa. Er is een mogelijkheid tot het regelen van vervangend vervoer in zowel Nederland als in het buitenland, zonder kilometer beperking. Ook is de Euro Service inclusief pechhulp voor caravans en aanhangers, indien gekoppeld. 

Voor hulp in Nederland: 088 006 59 00 en in het buitenland: +31 (0)88 006 59 00.

De volgende landen en delen van Europa vallen onder het dekkingsgebied:  
Andorra, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Corsica, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, IJsland, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Macedonië, Malta, Monaco, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Oekraïne, Polen, Portugal, Roemenië, San Marino, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, (Europees) Turkije, Vaticaanstad, Verenigd Koninkrijk, Zweden, Zwitserland. Hulpverlening via Mazda Euro Service kan zijn uitgezonderd op tolwegen. 

Hoewel deze pagina met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, zijn we niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden. Wijzigingen zijn voorbehouden.*Alleen van toepassing op Mazda’s die in DSR geregistreerd zijn, Nederland als eerste land van registratie hebben en niet ouder dan 15 jaar zijn. 

Het bedrijf