Onderhoud


Kleine- of grote beurt

Eigenlijk geldt de traditionele kleine- of grote beurt alleen nog maar voor oudere auto’s. Bij moderne auto's zijn de onderhoudsintervallen tegenwoordig veel langer en hebben ze specifiek fabrieksonderhoud nodig. Deze servicebeurten zijn afhankelijk van het aantal gereden kilometers, de leeftijd van de auto en de rijstijl. Autobedrijf Lichtenberg heeft alle benodigde kennis in huis om uw auto volgens de fabrieksvoorschriften te onderhouden.

De kracht van preventie

U stelt hoge eisen aan uw auto en met name bedrijfszekerheid en betrouwbaarheid zijn erg belangrijk. Autopech komt namelijk nooit gelegen. Door uw auto regelmatig te onderhouden worden signalen van slijtage of defecten tijdig opgemerkt. Daarmee voorkomt u het ontstaan van grotere schade en de daaruit volgende dure reparaties.

Door uw auto preventief door ons te laten onderhouden, blijft uw auto veilig, betrouwbaar en in goede conditie. Wij weten precies wanneer uw auto onderhoud nodig heeft, aangezien we de onderhoudsintervallen en voorschriften van de fabrikanten kennen.

Geen reparatie zonder overleg

Indien we tijdens een onderhoudsbeurt onverhoopt gebreken ontdekken nemen wij direct contact met u op. De benodigde reparaties en daarbij behorende kosten spreken wij uitgebreid met u door. Pas na uw akkoord voeren wij de reparatie uit. 

Het bedrijf