Reparatie


Heeft uw auto een storing of defect?

Een storing of defect aan uw auto komt altijd ongelegen. Uw eerste prioriteit ligt bij het regelen van een vakbekwame en betaalbare reparatie. U wilt snel een afspraak kunnen maken zodat u uw auto niet lang hoeft te missen. 

Dankzij onze gratis leenauto blijft u tijdens de reparatie altijd mobiel. Bij ons bent u voor deskundig en betaalbaar herstel aan het juiste adres!

Diagnose-apparatuur

Onze werkplaats is voorzien van professionele diagnose-apparatuur. Hiermee zijn wij in staat om ook de nieuwste auto’s met de modernste technieken goed te onderhouden, repareren en programmeren.

Persoonlijke aandacht van gediplomeerde monteurs

Bij ons werken servicegerichte technici. Zij zetten graag die extra stap voor u. Bovendien volgen onze monteurs regelmatig trainingen en cursussen om goed op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Zij hebben daardoor een uitgebreide kennis van alle automerken.

Betaalbaar herstel

Wij bepalen zoveel mogelijk vooraf welke kosten u kunt verwachten. U komt zo naderhand niet voor onaangename verrassingen te staan. Mochten wij tijdens de reparatie op complicaties stuiten, dan nemen wij direct contact met u op om dit met u te bespreken.

Het bedrijf