AutoFirst Lichtenberg


Naast Mazda Service partner voor het officiele fabrieksonderhoud aan uw Mazda is Autobedrijf Lichtenberg ook aangesloten bij AutoFirst.

AutoFirst is een franchiseformule voor autobedrijven die met topkwaliteit een uitstekende service nastreven.

Uw auto is bij onze AutoFirst garage in vertrouwde handen. Onze werkplaats is uitgerust met moderne diagnoseapparatuur waarmee wij de nieuwste auto’s met de de laatste technische innovaties kunnen onderhouden en repareren. 

Onze goed opgeleide monteurs werken met OEM (Original Equipment Manufacturer) kwaliteit onderdelen, welke aan exact dezelfde eisen voldoen als de originele onderdelen. Daardoor kunnen wij ongeacht welk merk auto, tegen een betaalbare prijs, uw auto onderhouden met behoud van fabrieks- en mobiliteitsgarantie.

Afspraken plannen kan bij AutoFirst zowel telefonisch als online en ook offertes vraagt u net zo makkelijk online bij ons op. Wij verzorgen regelmatig een nieuwsbrief met aantrekkelijke aanbiedingen en handige tips. 

Kwaliteit en professionaliteit staan hoog bij ons in het vaandel. Om dit te onderstrepen zijn wij aangesloten bij de BOVAG en RDW-erkend.

Kijk voor meer informatie over AutoFirst Lichtenberg op www.autofirst-lichtenberg.nl

Het bedrijf